Holdet bag

 

Lars

Indehaver - Lars Rüger

Min erhvervskarriere tog sit afsæt med ti år inden for salg og ledelse efterfulgt af ti år som ekstern virksomhedskonsulent.

En uddannelse som cand.merc. har givet mig en grundlæggende forretningsforståelse – en forståelse, som jeg har god gavn af i mit virke som konsulent.

Jeg har gennem mere end 10 år som konsulent opbygget en solid erfaring inden for bl.a. rekruttering, ledersparring, ledergruppeforløb organisationsudvikling, strategiforløb, teambuilding samt outplacement.

Lysten til at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og HR, er den drivkraft, der har fået mig til at etablere Lars Rüger HR A/S.

 

Dorrit

Økonomi og administration - Dorrit Jepsen

Efter at have arbejdet som sygeplejerske siden 1989, realiserede jeg i 2007 ønsket om at prøve mig selv i helt nye rammer og med nye arbejdsopgaver.

Jeg fandt denne udfordring i en mere administrativ rolle – hvor det for mig er en ekstra motivation, at jeg gennem kontakten til kandidater, kunder og samarbejdspartnere kan medvirke til at yde en god service.

 

 

Senior konsulent - Keld Jansaa

Som cand.scient.pol startede jeg min karriere i en international udviklingsorganisation, hvor jeg hurtigt fattede interesse for at optimere samspillet mellem medarbejdere, organisation og de opstillede resultatmål.

Siden 1996 har jeg arbejdet primært med danske virksomheder, dels på udviklingssiden, dels på HR-siden. Fokus er på at sikre, at medarbejdere og organisation spiller optimalt sammen i forhold til forretningsmålene, uanset om den konkrete opgaveløsning drejer sig om rekruttering, individuel lederudvikling, målstyret ledelses- og organisationsudvikling, sparring med nøglemedarbejdere - eller beslægtede områder.

Min personlige motivation ligger i at se nye tiltag lykkes - samt at ledelse og medarbejdere trives.

  

Ydelser

Flyt dig!

Kontakt os

Mobil: +45 21 26 92 22
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Chr. M. Østergaardsvej 4a
8700 Horsens
Sådan finder du os