Nyheder

Certificering - Core Quality©Lars Rüger - april 2014

FLYTDIG! Det første danske train-the-trainer certificeringsforløb i Daniel Ofmans koncept/værktøj - veje til at flytte mennesker og organisationer.

Klik her og læs mere

 

FLYTDIG! flytter sig


FLYTDIG! har fået en yderst positiv start på 2012, idet trekløveret er blevet til et firkløver. Frank Løfquist, som driver konsulentvirksomheden Reflact, er indtrådt i netværket. Frank har gennem de seneste 12 år opbygget en solid konsulenterfaring inden for HR-udvikling, rekruttering, personlig præsentation og skuespil. Inden skiftet til arbejdet med fokuseret udvikling af mennesker, arbejdede Frank en årrække med ledelse, salg/markedsføring og undervisning. På den uddannelsesmæssige side har Frank læst maskinmester, elektronik og organisationskonsulent. Senest har han udbygget de særlige kompetencer inden for personlig præsentation med en skuespilleruddannelse i USA. Vi glæder os til samarbejdet med Frank – og til den gensidige faglige sparring og udvikling.


Lars Rüger - marts 2012

 

 

Velkommen til Keld Jansaa

Ultimo marts 2011 er Keld Jansaa tiltrådt som seniorkonsulent. Keld har en solid konsulenterfaring og byder på stærke kompetencer inden for rekruttering, ledelsesudvikling, outplacement og samarbejdsudfordringer. Keld Jansaa og jeg har tidligere, i perioden 1997-2003, haft et tæt samarbejde i vores fælles tid i Mercuri Urval. Desuden har jeg flere gange siden 2004 haft fornøjelsen af at kunne benytte Kelds kompetencer som tilknyttet free lance konsulent – og jeg er meget glad for, at det nu er lykkedes at få denne rolle byttet ud med en fast ansættelse.
Lars Rüger - maj 2011

 

 

Lars Rüger HR flytter ind i Vitus Bering Innovation Park

Horsens har med Vitus Bering Innovation Park – VBI Park – fået et nyt spændende væksthus. Med en tæt tilknytning til de mange tekniske uddannelser på VIA University College er det tanken at skabe et vidensmiljø, hvor samspillet mellem studerende og erhvervsliv giver grundlag for at omforme teknisk innovationer til bæredygtige forretningsidéer.

Huset byder ikke alene på en inspirerende arkitektur og en fantastisk atmosfære – det har en central beliggenhed og indeholder moderne mødefaciliteter. Derfor ser jeg VBI Park som et ideelt sted til at videreudvikle Lars Rüger HR.


Lars Rüger - november 2009

 

Ydelser

Flyt dig!

Kontakt os

Mobil: +45 21 26 92 22
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Chr. M. Østergaardsvej 4a
8700 Horsens
Sådan finder du os